Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε σχολείο της νότιας Στοκχόλμης, σύμφωνα με την αστυνομία.
“Ενα άτομο πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το άτομο αυτό είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να μιλήσει όταν φτάσαμε εκεί”, είπε στο Ρόιτερς εκπρόσωπος της αστυνομίας.
“Δεν αναζητούμε άλλους δράστες. Εκτιμάμε ότι ελέγχουμε την κατάσταση στο σχολείο”, σημείωσε ο εκπρόσωπος αρνούμενος να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, ο ύποπτος και το θύμα ήταν αμφότεροι μαθητές στο σχολείο αυτό και φαίνεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές.
“Είχαν μια αντιπαράθεση πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά επιλύθηκε. Τώρα προέκυψε μια διαμάχη η οποία κλιμακώθηκε και βγήκε εκτός ελέγχου με αυτό τον φρικτό τρόπο”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Καζ Μαζούρι.
Την τελευταία δεκαετία η Σουηδία ταλανίζεται από τη δράση βίαιων συμμοριών στις οποίες μετέχουν και ανήλικοι και έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν ποσοστό ένοπλης βίας στην ΕΕ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
- Αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – 32χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με δρεπάνι σε ομοεθνή του
- Έκλεψαν σπάνιο αρχαίο βραχιόλι ανεκτίμητης αξίας από μουσείο της Αιγύπτου- Τρεις συλλήψεις
- Αυξάνονται οι κλοπές των αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
- Ζαχαριάδης: Η ΝΔ, αντί να καλέσει τους γαλάζιους κλέφτες, κάλεσε δύο πεθαμένους να καταθέσουν στην Εξεταστική
- Τι δήλωσε ο Τσιάρας για τις πληρωμές των αγροτών
- Πάτρα: Σημαντική αύξηση των εσόδων κατά 11,85% για τον Οργανισμό Λιμένος το α’ εξάμηνο του 2025
- Ο Τραμπ μπέρδεψε την Αρμενία με την… Αλβανία, video
- Υπ. Μετανάστευσης: Δεν ανεστάλη επ’ αόριστον η έκδοση απορριπτικών αποφάσεων από πλευράς Υπηρεσίας Ασύλου
- Αεροδιακομιδή 50χρονης τετραπληγικής από τη Γερμανία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κατερίνης
Κύρια Θέματα

















