Η Χάρις και ο πρώην πρόεδρος έχουν αμφότεροι συμφωνήσει να συμμετάσχουν σε ντιμπέιτ, το οποίο θα φιλοξενήσει το δίκτυο ABC News στις 10 Σεπτεμβρίου.
“Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδίδεται στους συμβούλους του που δεν θα του επιτρέψουν τηλεμαχία με ανοιχτό το μικρόφωνο. Αν το ίδιο το επιτελείο του δεν τον εμπιστεύεται, ο αμερικανικός λαός σίγουρα δεν θα το κάνει”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Χ η Χάρις.
“Είμαστε υποψήφιοι για την αμερικανική προεδρία. Ας κάνουμε διάλογο με διαφανή τρόπο-με τα μικρόφωνά μας σε όλη τη διάρκεια”.
Ο Τραμπ είχε εκφράσει την προτίμησή του να έχει ανοιχτό το μικρόφωνο και είχε πει ότι δεν θα ήθελε να του το κλείσουν κατά την τελευταία τηλεμαχία απέναντι στον τότε υποψήφιο, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.
Τα αποκαλούμενα “καυτά μικρόφωνα” μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να πλήξουν πολιτικούς υποψήφιους καθώς πιθανόν να “πιάσουν” προσβλητικά σχόλια, τα οποία συχνά δεν προορίζονται για το κοινό.
Τα κλειστά μικρόφωνα αποτρέπουν επίσης τους συμμετέχοντες από το να διακόπτουν τον αντίπαλό τους.
Εκπρόσωπος του ABC δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.
Το ντιμπέιτ θα είναι το πρώτο που η Χάρις και ο Τραμπ θα αντιπαρατεθούν από τότε που ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα για την διεκδίκηση της προεδρίας έπειτα από μια κακή εμφάνιση σε τηλεμαχία στο CNN τον Ιούνιο, κάτι που ήγειρε αμφιβολίες για τις νοητικές του ικανότητες.
Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Τιμ Γουόλς και ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος Τζέι Ντι Βανς έχουν συμφωνήσει να διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 1η Οκτωβρίου στο CBS News.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας
- Η ρωσική οικονομία απέχει πολύ από την ύφεση, σύμφωνα με τον Πούτιν
- Μάθιου ΜακΚόναχι: Το «όχι» σε αμοιβή 14,5 εκατ. δολαρίων που άλλαξε την καριέρα του
- Πρωτοφανές! Ουκρανός του Azov είχε για τρία χρόνια σφηνωμένη σφαίρα στην καρδιά του, video
- Κρίσιμη συνομιλία Τραμπ-Σι για το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου
- Παρέμβαση Σαμαρά με φόντο τα… Τέμπη
- Από το παρασκήνιο στο προσκήνιο: Το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό δόγμα με απλά λόγια!
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προς κυβέρνηση: Να μην αποκλειστούν οι ΜμΕ από την ενεργειακή αναβάθμιση
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις επιδοτήσεις λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Washington Post: Ο Τραμπ αρνείται να εγκρίνει στρατιωτική βοήθεια προς την Ταϊβάν λόγω Κίνας