Η επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου στην περιοχή του Κουρσκ είναι ένα είδος απάντησης στην ειρηνευτική πρωτοβουλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε στο Sputnik η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Όπως γνωρίζετε, τον Αύγουστο, το καθεστώς Ζελένσκι πραγματοποίησε μια τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ», είπε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι «αυτό ήταν ένα είδος απάντησης από τους Ουκρανομπαντερίτες στην ειρηνευτική πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου».
Οι πρόσφατες εξελίξεις καταδεικνύουν ότι η ουκρανική κρίση απέχει ακόμα πολύ από τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
«Είναι σαφές ότι σε συνθήκες όπου λαμβάνουν χώρα πραγματικές θηριωδίες, ιδίως όταν πραγματοποιούνται αδιάκριτες επιθέσεις σε αμάχους που δεν έχουν καμία σχέση με στρατιωτικές ενέργειες, δημιουργούνται μη στρατιωτικές υποδομές και απειλές για εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας, δεν μπορεί να υπάρξει καμία συζήτηση για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου», υπογράμμισε η Ζαχάροβα.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AFP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα

















