Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός.
Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας.
Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους.
Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσανατολικό: Ποιά πλευρά δεν εμπιστεύεται τον Τραμπ και ζητά εγγυήσεις;
- Σαν σήμερα 8 Οκτωβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καθησυχάζει η ΔΟΑΕ μετά το χτύπημα σε ρωσικό πυρηνικό εργοστάσιο: «Καμία συνέπεια»
- Ο Πούτιν ξεκαθάρισε τους στόχους της Ρωσίας! Παραμονεύουν οι διεθνιστές
- Τα “έσπασε” η φωτό του Καραγκούνη με την Σαμπαλένκα και τον Τζόκοβιτς παρέα!
- «Ροκ σταρ» ο πρόεδρος Μιλέι! Έβαλε δερμάτινα και τραγούδησε μπροστά σε 15.000 άτομα, vid
- Έσπασε κάθε ρεκόρ η τιμή του χρυσού – Δείγμα μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας
- «Υπό κατάρρευση η βιομηχανία»: Βυθίζεται η Ε.Ε. – «Πολλαπλασιάζονται τα λουκέτα στα εργοστάσια»
- Η Ρωσία ενισχύει σχέσεις και με αυτήν χώρα – Τα δεδομένα άλλαξαν
- «Φεγγάρι της Συγκομιδής»: Εντυπωσιακές εικόνες από την πρώτη Υπερπανσέληνο της χρονιάς