Σε ανακοίνωση της εταιρείας, που υπογράφει ο CEO Παύλος Τσακίρης, γνωστοποιείται το μέγεθος των ζημιών, ενώ παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι ήδη γίνονται ενέργειες ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην τροφοδοσία της αγοράς.
«Το βράδυ της 22ας Αυγούστου, ξέσπασε από άγνωστη αιτία – προς το παρόν – πυρκαγιά, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας (έδρα), στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων, αν και η προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν έγκαιρη και συντονισμένη. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνταν τα γραφεία της διοίκησης, η τυποποίηση των αβγών, καθώς και οι υποδομές των logistics», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Ωστόσο είναι πρωτεύον για μας ότι, δεν διακινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Επιπρόσθετα δεν διακινδύνεψαν οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις (πουλιά), καθώς και οι εγκαταστάσεις των ζωοτροφών μας, που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία», τονίζει η εταιρεία.
Διαβεβαιώνει, δε, τους συνεργάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό όσο και τους καταναλωτές «που μας στηρίζουν από το 1963 μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζοντας την ποιότητα “ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ” ότι, είμαστε ήδη σε φάση αναδιοργάνωσης και επανέναρξης των κρίσιμων λειτουργιών μας, ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην τροφοδοσία της αγοράς».
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσοι βρίσκονται στο πλάι μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο. Φορείς, Επιχειρήσεις και ιδιώτες», καταλήγει ο Παύλος Τσακίρης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαπίστευση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ως οργανισμού πληρωμών
- Βρετανός πήγε στο Νεπάλ και έμεινε άναυδος με το τεράστιο πλάσμα που πέρασε δίπλα του! Viral βίντεο
- Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα έχει αποδείλξει ότι είναι μια πολύ ώριμη τουριστικά χώρα, με ανθεκτικότητα στις εξωγενείς κρίσεις
- Ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο λόγω των καιρικών συνθηκών
- Τότε θα διαπραγματευτεί το Ιράν με τις ΗΠΑ – Τι αναφέρθηκε από επίσημα χείλη
- Σοκ στο Μεξικό: 15χρονος μαθητής σκότωσε δύο καθηγήτριες σε Λύκειο μετά από καβγά! vid
- Ο όρκος των αξιωματικών και των υπουργών στις 21 Μαρτίου 1822 – Το έγγραφο με τη μορφή της θεάς Αθηνάς
- Τα σύντριψε όλα! Ρομπότ-ντελίβερι πέρασε μέσα από…τζαμαρία στάσης λεωφορείου, ΒΙΝΤΕΟ
- Γλώσσα κι Επανάσταση: Ένας παράλληλος αγώνας για την εθνική αφύπνιση
- Η Ρωσία δηλώνει ότι κατέρριψε σχεδόν 400 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτας









