Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τόσα μέσα, τόσα χρήματα, τέτοιος σχεδιασμός και 4.000 πυρκαγιές, από τις οποίες μία βρήκε να ξεφύγει και -κοίτα να δεις- ήταν αυτή που έκαψε τη μισή Αττική, φτάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έδωσε την εξήγηση: 8 στα 10 οικόπεδα ήταν ακαθάριστα. Κι έτσι, για άλλη μια χρονιά από τις πέντε που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολίτες είναι που φταίνε και όχι η κυβέρνησή του. Ας μας πουν, όμως, και πόσες διμοιρίες ΜΑΤ και αστυνομικοί συνόδεψαν χθες τον Κυριάκος Μητσοτάκη στα καμένα και να απαντήσουν, αν μπορούν, για τον εκφοβισμό πολίτη από άνδρα των ΜΑΤ».
Επίσης τρέφει τα πυρά του κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου λέγοντας: «Μάταια, επίσης, ο τοξικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης των “μηδενικών ευθυνών”, προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όταν ακούγεται η λέξη “υπόκοσμος”, συνηθίζεται ο κόσμος να στρέφει προς τη μεριά της κυβέρνησης, να δει τι έγινε πάλι”.
Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι η φωνή της κοινής λογικής. Είναι η φωνή της κυβέρνησής του, που για να συγκαλύψει πλευρές της πολιτικής της προσπαθεί να “βαθύνει” προπαγανδιστικά τη ρηχή υδατοδεξαμενή στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μήπως και καταφέρει να αποστρέψει από πάνω της το βλέμμα της κοινωνίας».
(με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κραυγή αγωνίας από αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες: Ο κλάδος στην Ελλάδα απειλείται με αφανισμό
- Υπόθεση Έπσταϊν: Καλούν τον Βρετανό πρωθυπουργό σε παραίτηση μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις
- Υπόθεση υπεξαίρεσης: Επείγουσα έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας για Παναγόπουλο και άλλα πρόσωπα
- Σ. Ζαχαράκη για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Όπου αναλογούν ευθύνες, θα αποδοθούν»
- Το Κρεμλίνο καταδικάζει τις “ασφυξιογόνες μεθόδους” των ΗΠΑ στην Κούβα
- Δένδιας από την Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία
- Διήμερο απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες ευκαιρίες εργασίας στις 13 και 14 Φεβρουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο ΑΠΘ
- Γ. Στουρνάρας: Τι δήλωσε σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου για το Νόμο Κατσέλη
- Μείωση των εξαγωγών στο 12μηνο του 2025 – Οριακή άνοδος τον Δεκέμβριο









