Χαλκιδική: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 34χρονος και η 19χρονη που είχαν συλληφθεί για τον θάνατο της 8χρονης

Η ποινική τους μεταχείριση θα αποφασιστεί, όταν ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη

Ελεύθερος αφέθηκε, με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο 34χρονος αρχηγός της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, που συνελήφθη τα ξημερώματα για τον θάνατο της 8χρονης σε πισίνα του καμπ, χθες το μεσημέρι. Νωρίτερα, με προφορική εντολή εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερη και η 19χρονη ομαδάρχισσα, που είχε συλληφθεί, χθες το βράδυ, για το ίδιο συμβάν.

Μέχρι στιγμής, η δικογραφία αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα έτσι ώστε, όταν ολοκληρωθεί αυτή, να αξιολογηθεί στο σύνολό της η υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, στη δικογραφία που σχηματίζεται, θα συμπεριληφθούν -μεταξύ άλλων- η ιατροδικαστική εξέταση, όπως επίσης η αυτοψία από ειδικούς πραγματογνώμονες από τον τόπο του συμβάντος και καταθέσεις μαρτύρων.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί