Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένου, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, σε περιοχή της Πιερίας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, στις 14 Ιουνίου 2024, συνεργός τους τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο και ισχυρίστηκε ότι η κόρη του έχει δήθεν τραυματιστεί και ζήτησε χρήματα να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, που όπως προέκυψε από την έρευνα, παρέλαβαν οι δύο προαναφερόμενοι άνδρες.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Νοεμβρίου
- Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων
- Η Συρία ξανανοίγει πρεσβεία στην Ουάσιγκτον
- Προβοκάτσια Γ’Π.Π. από Βρετανούς: Θα χτυπούσαν με Kinzhal τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια!
- Σαν σήμερα 11 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Δείτε σε ποιές περιοχές
- Συρία: Ο Άχμεντ αλ Σάρα από τζιχαντιστής εντάσσεται στον διεθνή αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό
- Μητσοτάκης: Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας
- Επίδομα Θέρμανσης: Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ – Τι πρέπει να προσέξουν διαχειριστές και ένοικοι πολυκατοικιών
- Ανεπιθύμητος για την πλειοψηφία των Γερμανών είναι ο διεθνιστής καγκελάριος Μερτς









