Το μόνο πράγμα που παρέχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσετε αθλήματα για τα οποία συνήθως δεν θα ενδιαφερόσασταν.
Το χάντμπολ είναι κάτι που έρχεται στο μυαλό, με πολλούς θεατές να είναι κολλημένοι στο άθλημα, παρόλο που δεν γνωρίζουν τους κανόνες.
Το επιτραπέζιο τένις είναι ένα άλλο και οι θαυμαστές που παρακολουθούσαν έμειναν σοκαρισμένοι από ένα χτύπημα της μπάλας που έκανε ο Σουηδός παίκτης του πινγκ πονγκ, Truls Moregardh, που έπαιζε εναντίον του Κινέζου Fan Zhendong στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο.
Ο Moregardh ήταν μόλις δύο πόντους μακριά από την ήττα στο Παρίσι όταν έκανε ένα πραγματικά εξωφρενικό χτύπημα, εκπλήσσοντας τόσο το κοινό όσο και τον αντίπαλό του.
Ο Σουηδός χτύπησε το μπαλάκι προτού αυτό ακουμπήσει στο έδαφος, και αφού αυτό έκανε μερικά φάλτσα αναπήδησε στην πλευρά του Fan, χαρίζοντας στον Moregardh ίσως έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πόντους που πήρε κανείς ποτέ στο πινγκ-πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το γενικό συναίσθημα στα social media είναι ότι «αψήφισε τη φυσική».
“Ο Σουηδός Truls Möregårdh ήταν στα πρόθυρα της ήττας στον Ολυμπιακό τελικό του πινγκ πονγκ και είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι διασκεδαστικό για το κοινό. Αυτό είναι τόσο καλό”, έγραψε ένα άτομο στο Twitter.
Ενώ το χτύπημα ήταν απίστευτο, δεν ήταν αρκετό για τον Moregardh να κερδίσει τον αγώνα καθώς έχασε με 4-1 από τον Κινέζο αντίπαλό του.
Παρόλα αυτά, έφυγε με ένα ασημένιο μετάλλιο και εκτέλεσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σουτ πινγκ πονγκ που έχετε δει ποτέ.
Δείτε το εντυπωσιακό χτύπημα ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κύπρος: “Ζούσαμε στο τραπέζι του θανάτου, συνδαιτυμόνες, για τέσσερα χρόνια” -Μαρτυρία πρώην αγωνιστή της ΕΟΚΑ
- Στο Ηράκλειο σήμερα ο Ν. Ανδρουλάκης – Το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη Δευτέρα
- Πληρωμές ενισχύσεων άνω των 60εκατ. ευρώ μέχρι την Παρασκευή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε γερανοφόρο όχημα – Ένας τραυματίας
- Ένα σημαντικό συμπέρασμα από την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά
- Επικοινωνία Χαρακόπουλου – Τσιάρα για τις εκκρεμείς πληρωμές αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων
- Αφηρημένος θεατής δεν σηκώνεται στον εθνικό ύμνο της Ρωσίας – Δείτε τι συνέβη, vid
- Ο Τζιμ Κάρεϊ συνάντησε 25 χρόνια μετά το κοριτσάκι από τον «Κατεργάρη των Χριστουγέννων», vid
- Κίνα-γεωργία: Ανάρπαστα γίνονται τα drones ακόμα και στις πιο ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές
- Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων προκάλεσαν ζημιές τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη









