Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε με το δίκτυο Fox News να συμμετάσχει σε τηλεμαχία με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα του, το Truth Social αργά χθες (τοπική ώρα).
«Οι κανόνες θα είναι αντίστοιχοι με τους κανόνες του ντιμπέιτ μου με τον Κοιμισμένο Τζο, ο οποίος είχε φρικτή αντιμετώπιση από το κόμμα του, αλλά με πολυπληθές ακροατήριο», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκτοτε αποσύρθηκε από την εκστρατεία για την επανεκλογή του.
Η ανάρτηση αποσύρθηκε και λίγα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε με νέα, με τον Τραμπ να διαγράφει την πρότασή για «μεγάλη» εκδήλωση τύπου ‘Town Hall’ (σ.σ. εκδήλωση με κοινό που θέτει ερωτήσεις) την ίδια ημερομηνία εάν η Χάρις «δεν είναι πρόθυμη ή δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ».
Η Χάρις είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα ότι είναι «έτοιμη» όταν το Fox News πρότεινε προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου.
Αφού ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στις 21 Ιουλίου και στήριξε τη Χάρις, ο Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί της διότι δεν είναι η επίσημη υποψήφια του κόμματός της.
ΑΠΕΜΠΕ-ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου «Αριάδνη 26»
- Ο Τραμπ ξεσπά με κεφαλαία γράμματα: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
- Συνέρχεται σταδιακά η Κούβα από το γενικευμένο μπλακ άουτ
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον εξελιχθεί σε χώρα που συμβάλλει στην ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική ενοποίηση
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία









