Ένα νέο πύρινο μέτωπο ξεκίνησε, εξαιτίας των ανέμων, από το βουνό πάνω από το Αφράτι και κινείται απειλητικά προς το χωριό Καμάρι, τη στιγμή που οι πυροσβέστες με επίγεια και εναέρια μέσα δημιουργούσαν ζώνες για να αντιμετωπίσουν τις πυρήνες φλόγες που κινούταν απειλητικά προς το χωριό Αφράτι .
Αυτή τη στιγμή έχουμε ανασύνταξη στις πυροσβεστικές δυνάμεις για να ενισχύσουν τις ζώνες που δημιουργούνται πριν το χωριό Καμάρι αλλά και πριν το χωριό Πούρνος καθώς το πύρινο μέτωπο κινείται με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα αλλά σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής απέχει από κατοικημένες περιοχές περίπου στα 3 χιλιόμετρα.
Αυτή την ώρα μεταφέρονται χωματουργικά μηχανήματα, υδροφόρες αλλά και πυροσβεστικά οχήματα δημιουργώντας μία νέα ζώνη προστασίας πριν το χωριό Καμάρι αλλά και πριν το χωριό Πούρνος ενώ ισχυρές δυνάμεις παραμένουν και στο χωριό Αφράτι καθώς η απειλή του δεν έχει απομακρυνθεί.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Παλαμιώτης / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας
- Μεταναστευτικό: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για πραγματικό κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής στον Λίβανο
- Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Στο τέλος η αλήθεια θα βγει
- Viral το… φλερτ του Τραμπ σε ζωντανή σύνδεση: «Είσαι ακόμα πιο όμορφη», vid
- Πότε θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ σε 987.379 δικαιούχους
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για τη Λαμπρή – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα
- Βρετανική κυβέρνηση για τα παιδιά: Όχι οθόνες πριν από την ηλικία των δύο ετών
- Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στη Μέση Ανατολή









