Η διάσημη ελληνο-αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα για τα τελευταία γυρίσματα της τρίτης πολύ πετυχημένης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά».
Κάποια από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Ραφήνα και την Κέρκυρα, με την ταινία να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και γυρισμάτων.
Η Νία Βαρντάλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας στο αεροδρόμιο με το νέο της ελληνικό διαβατήριο αποτυπώνοντας την περηφάνια και τον ενθουσιασμό της.
«Εβγαλα αυτή τη φωτογραφία τον περασμένο μήνα. Για πρώτη φορά προσγειώθηκα στην Αθήνα με το νέο μου ελληνικό διαβατήριο. Ευχαριστώ @greeceinla για αυτή την τιμή. Ηταν χαρά μου να κινηματογραφώ πολλές φορές στην Ελλάδα με βίζα και τώρα ανυπομονώ για πολλές ακόμη παραγωγές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εργαστείτε στην Ελλάδα… και να προσλάβετε Έλληνες!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την ανάρτησή της ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι
- Μελόνι για κλοπή ρωσικών κεφαλαίων: «Δεν στηρίζουμε καμία σχετική απόφαση»
- Μητσοτάκης: Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες
- Πούτιν: «Ψέματα και υστερίες ότι θα επιτεθούμε στην Ευρώπη» – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Oreshnik, vid
- Διορθώθηκε το πρόβλημα με τις… παρακρατήσεις αγροτικών ενισχύσεων
- Δολοφονία μαθητή σε ρωσικό σχολείο: Το Τατζικιστάν καταγγέλλει «επίθεση κινούμενη από εθνοτικό μίσος»
- Και τα δύο κέντρα εξουσίας θέλουν το ίδιο: Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη στην Ινδία
- Η Usha Vance απαντά στις φήμες χωρισμού σε σπάνια συνέντευξη – Τι είπε για την Μελάνια
- Τον γύρο του κόσμου έκαναν γυναίκες βουλευτές στο Μεξικό – Μαλλιοτραβήχθηκαν! vid
- Το Κρεμλίνο ξεκαθάρισε την θέση του σε σχέση με ενδεχόμενη ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία









