Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», στο ύψος του Ελαιώνα, λόγω της βροχόπτωσης, έπεσαν στο οδόστρωμα φερτά υλικά.
Αμέσως μετά, συνεργεία ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού και η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται προσωρινά μόνο από την δεξιά λωρίδα. Οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται και περίπου στις 7:00 μμ, σύμφωνα πάντα με την «Ολυμπία Οδό», θα έχει δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα.
Επίσης, εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκαν προβλήματα και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Ελαιώνα, ενώ μικρής έκτασης κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή Βιλιβινιώτικα.
Τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας και του δήμου Αιγιαλείας βρίσκονται στις παραπάνω περιοχές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Επανενεργοποίηση της ρύθμισης των 120 και 48 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ ζητά με επιστολή
- Μάγειρες υποδύονται χαρακτήρες πολεμικών τεχνών…σε κινέζικο εστιατόριο
- Προχωρούν οι Ρώσοι! Καλούν τους Ουκρανούς σε Ποκρόφσκ και Κουπιάνσκ να παραδοθούν για να σωθούν
- Συμφωνία στην Ε.Ε. για τους «πράσινους στόχους» αλλά με… υποχωρήσεις
- Μητσοτάκης-Γκίλφοϊλ: Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων
- Χάρηκε ο Α. Τσίπρας με τη νίκη των διεθνιστών στη Νέα Υόρκη: «Μπορούμε!»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο θρίαμβος του Ζ. Μαμντάνι μπορεί να αλλάξει τα πάντα
- Έκρηξη τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στο Περιστέρι
- Οδηγός παθαίνει σοκ όταν βλέπει αεροσκάφος να συντρίβεται μερικά μέτρα μακριά του, vid
- Σ. Φάμελλος για τη νίκη Μαμντάνι: Ελπιδοφόρο αποτέλεσμα που ξεπερνά τα όρια των ΗΠΑ









