«Οι πυροβολισμοί στον Τραμπ ήταν πυροβολισμοί στην Ρωσία»!

Η προσεχτική θέση της Μόσχας απέναντι στο «all in» των διεθνιστών...

«Κατά την διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερα καλό για τη Ρωσία, εισήχθησαν νέοι περιορισμοί, αλλά υπήρξε διάλογος μεταξύ των δύο χωρών»!

Αυτό δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η Ρωσία προσπαθεί να διατηρήσει μία προσεχτική θέση σε σχέση με τις αμερικανικές εκλογές, καθώς βλέπει πως οι διεθνιστές του Βαθέος Κράτους της Ουάσινγκτον είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους, προκειμένου να εμποδίσουν την επίτευξη ειρήνης με την Ρωσία ισχυρή σε μία νέα πολυπολική τάξη πραγμάτων.

Θα προσπαθήσουν είτε να εμποδίσουν τον Τραμπ να εκλεγεί είτε να του αλλάξουν γνώμη σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντι στην Μόσχα, άπαξ και εκλεγεί, σύμφωνα με φωνές από την Ρωσική Ομοσπονδία!


“Επί Τραμπ, δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερα καλό για την Ρωσία, αντίθετα, όλο και περισσότεροι περιορισμοί εισήχθησαν επί Τραμπ. Ωστόσο, υπήρξε διάλογος”, είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

“Παραδοσιακά, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των Ηνωμένων Πολιτειών, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία και ο Πρόεδρος Πούτιν προσωπικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της προεκλογικής εκστρατείας. Το θέμα του Πούτιν και το θέμα της Ρωσίας είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη στις προεκλογικές συζητήσεις.” είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Είναι χαρακτηριστικά δημοσιεύματα στην Ρωσία, όπως ένα χαρακτηριστικό του Ria Novosti πως «Οι πυροβολισμοί στον Τραμπ ήταν πυροβολισμοί στην Ρωσία»!

Μένει να φανεί τι τελικά θα συμβεί μέχρι τον Νοέμβριο ή και μετά από αυτόν, δεδομένου ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/1/2025! Από την μία υπάρχει το «all in – όλα για όλα» των διεθνιστών και από την άλλη η προσεχτική θέση της Μόσχας!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί