«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για παρανομίες στις παραλίες σε όλη τη χώρα.
Η πρώτη περιοχή σε καταγγελίες πανελλαδικά είναι η Χαλκιδική, ενώ αυξητικοί είναι οι αριθμοί και σε πολλά νησιά!
«Η εφαρμογή ‘MyCoast’ είναι ελεύθερη να την κατεβάσει οποιοσδήποτε στο κινητό του. Μέχρι στιγμής την έχουν κατεβάσει πάνω από 75.000 πολίτες. Έχουν γίνει πάνω από 9.500 καταγγελίες, έχουμε σπεύσει και έχουμε ελέγξει πληθώρα εξ αυτών. Τις τελευταίες ημέρες κάναμε μια μαζική εξόρμηση στις παραλίες και μέσα σε 5 ημέρες ελέγξαμε 1.000 καταγγελίες».
Δεν λείπουν και οι περιπτώσεις στις οποίες επιχειρηματίες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να «χτυπήσουν» αντιπάλους τους.
«Είχαμε μια τραγελαφική περίπτωση στην περιοχή της Πρέβεζας όπου είχαμε 170 καταγγελίες και μετά από έλεγχο αποδείχτηκε ότι ήταν αποτέλεσμα μιας εκατέρωθεν επίθεσης όμορων επιχειρηματιών που είχαν και οι δύο beach bars σε συγκεκριμένη παραλία.
Ο ένας έστελνε καταγγελίες στον άλλον. Αποδείχθηκε ότι οι παρανομίες που υπήρχαν ήταν ελάχιστες και δε δικαιολογούσαν το ύψος των καταγγελιών. Αυτά συμβαίνουν. Η εφαρμογή αυτή δεν είναι για να παίζουμε ούτε για τρολάρουμε το Δημόσιο».
Με πληροφορίες από Megatv – eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένοπλες Δυνάμεις: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Οι αλλαγές σε μισθούς, βαθμολόγιο και αναβολές
- Αύξηση 8,1% στον δείκτη μισθολογικού κόστους το γ’ τρίμηνο του 2025, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΑΑΔΕ: Τι δήλωσε ο Σκέρτσος
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 6,4% στον αριθμό των κενών θέσεων εργασίας στο σύνολο της οικονομίας το γ’ τρίμηνο του 2025
- Χόλιγουντ: Θλίψη και μηνύματα πένθους για την δολοφονία του Ρομπ Ράινερ και της συζύγου του Μισέλ
- Σουρεαλιστικό βίντεο: Άγιος Βασίλης, Μίκι Μάους και Spider Man γρονθοκοπιούνται!
- ΕΟΤ: Δράση για την προβολή Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου στη Δανία
- Μακελειό στην παραλία του Σίδνεϊ: Πατέρας και γιος οι δράστες – Αλλαγές στο νόμο περί όπλων
- Ανησυχία για το Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ – Για αυτό η Ρωσία δείχνει να μην βιάζεται για συμφωνίες με τον Τραμπ
- Τραγωδία στο Μαρόκο: Τουλάχιστον 37 άνθρωποι πέθαναν σε πλημμύρες, vid









