«Σήμερα το πρωί συλλάβαμε τον βασικό ύποπτο», ηλικίας 33 ετών, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών Αμίν Μοχάμεντ.
«Έχουμε να κάνουμε με κατά συρροή δολοφόνο, έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε ο Μοχάμεντ.
Ο ύποπτος, ο Κόλινς Τζουμάισι Καλούσα, «ομολόγησε ότι προσέλκυσε, σκότωσε και πέταξε 42 πτώματα γυναικών στη χωματερή», σημείωσε ο ίδιος.
Μία ματσέτα, «την οποία κατά τη γνώμη μας χρησιμοποιούσε για να διαμελίσει τα θύματα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του υπόπτου, που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από τη χωματερή, εξήγησε ο Μοχάμεντ.
«Έχουμε και έναν δεύτερο ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το τηλέφωνο ενός από τα θύματα», συνέχισε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Τα πρώτα πτώματα διαμελισμένων γυναικών είχαν εντοπιστεί την Παρασκευή σε μια χωματερή.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, το πρώτο θύμα ήταν η σύζυγος του βασικού υπόπτου, την οποία «στραγγάλισε» και διαμέλισε.
Οι ηλικίες των θυμάτων είναι μεταξύ 18 και 30 ετών και δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, τόνισε ο Μοχάμεντ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΕ: Τι ειπώθηκε για το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Φον ντερ Λάιεν: Τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χρηματοδοτηθεί η Ουκρανία
- Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αττική και Κόρινθο για την εξάρθρωση σπείρας απατεώνων- Πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ η λεία
- «Ice Cream Man»: «Η πιο τρομακτική ιδέα 20 ετών παίρνει σάρκα και οστά»
- Τραγωδία σε φούρνο στη Λάρισα: Νεκρή η 49χρονη ιδιοκτήτρια – Εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Υπό κατασκευή τούνελ πλημμύρισε σε δευτερόλεπτα
- Σ. Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι»
- Ολλανδός που κάνει ωτοστόπ σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτει ποιά χώρα τον εντυπωσίασε, vid
- Η ΑΙ μπαίνει δυναμικά στο ΕΣΥ με τον Ψηφιακό Βοηθό Ιατρού και τον επερχόμενο Ψηφιακό Βοηθό Πολίτη
- Άπαξ και αποδειχθεί αυτό, τότε ίσως ξεκινήσει αντίστροφη μέτρηση για την θέση του Ζελένσκι









