Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι πυρκαγιές σε Κώμη Χίου και Βροντερό Πρεσπών.
Στη φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε αγροτική έκταση, κοντά σε περιοχή με μαστιχόδεντρα, μεταξύ της Κώμης και της Καλαμωτής Χίου, επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 13ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
Για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 4 οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο.
Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σήμερα η συνάντηση του Όρμπαν με τον Τραμπ
- Μητσοτάκης: Να επιβληθεί απαγόρευση του ρωσικού φυσικού αερίου
- Απαγορεύουν σε Ρώσο βαρύτονο υποστηρικτή του Πούτιν να συμμετάσχει σε όπερα του Μότσαρτ!
- Μ.Χαρακόπουλος: «Ψήφος εμπιστοσύνης στη χώρα η διατλαντική διάσκεψη για τα ενεργειακά»
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο οδηγοί μηχανών που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό
- Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική απάντηση στη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας
- Προσλήψεις 45 πλοηγών κυβερνητών και πλοηγών μηχανικών στο Πυροσβεστικό Σώμα
- Συνελήφθη 75χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι την κόρη του στο Αιγάλεω
- Τραγωδία στην Παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας: Μία νεκρή και 2 τραυματίες σε τροχαίο
- Ν. Κορέα: Ένας νεκρός και 6 παγιδευμένοι μετά από κατάρρευση σε ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, vid









