Το υπουργείο Αθλητισμού της Βραζιλίας καταδίκασε αμέσως αυτό το «απαράδεκτο» επεισόδιο.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (10/7), μετά από συνάντηση μεταξύ της Γκρέμιο Ανάπολις και της Σέντρο Οέστε, δύο ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της πολιτείας Γκόιας. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων άρχισαν να λογομαχούν στον αγωνιστικό χώρο και η αστυνομία επενέβη.
Εικόνες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν έναν αστυνομικό να σπρώχνει παίκτη της Γκρέμιο Ανάπολις και στη συνέχεια να πυροβολεί το πόδι του τερματοφύλακα της ίδιας ομάδας, Ραμόν Σόουζα, που βρισκόταν περίπου ένα μέτρο μακριά του.
Στις εικόνες φαίνεται καθαρά ένα βαθύ σημάδι στον μηρό του 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος νοσηλεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
Ο σύλλογός του δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, αλλά έκανε λόγο για «μια φρικτή, αδιανόητη και εγκληματική ενέργεια από την πλευρά ενός ατόμου που θα έπρεπε να διασφαλίζει την ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο γήπεδο».
Η Γκρέμιο Ανάπολις ανέφερε επίσης ότι θα λάβει «τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».
Το υπουργείο Αθλητισμού της Βραζιλίας, από την πλευρά του, καταδίκασε «έντονα» τη «βίαιη και δυσανάλογη» αντίδραση του αστυνομικού στη διαμάχη μεταξύ των παικτών, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως «θλιβερό» και «απαράδεκτο», ενώ κάλεσε για «αυστηρή και διαφανή έρευνα».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάρτης… “γδάρτης” – Επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και χιόνια στα ορεινά
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ
- Φατίχ Μπιρόλ: «Καμιά χώρα» δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συνέπειες της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
- Πάνω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο όσο ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή μαίνεται ακόμα
- Κίνδυνος για την χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΟΕ
- Σήμερα ξεκινά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη
- Σαν σήμερα 23 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αεροσκάφος συγκρούστηκε με όχημα σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης – Vid
- Πλησιάζει η λήξη του τελεσιγράφου που έδωσε ο Τραμπ στο Ιράν









