«Βράζουν» πολιτικοί και στρατιωτικοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο έχει περιέλθει η αμερικανική ηγεσία επί Μπάιντεν!
Μετά το ντιμπέιτ, όπου ο Τζο Μπάιντεν, νυν Αμερικανός πρόεδρος, υπέστη καταστροφική ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και την κατάσταση της υγείας του πρώτου που όλο και επιδεινώνεται, ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, Ντάγκλας Μακγκρέγκορ είπε ότι είναι φανερό πλέον πως «η κυβερνητική δύναμη» των ΗΠΑ βρίσκεται «σε μη εκλεγμένα χέρια»!
Ο MacGregor, σε σχετικά πρόσφατη παρέμβασή του, εξέφρασε την ανησυχία του για τις ΗΠΑ μετά την καταστροφική πορεία του Μπάιντεν!
«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν είναι ικανός να εκπληρώσει τα τεράστια καθήκοντα της προεδρίας», δήλωσε ο βετεράνος του στρατού και συνέχισε «Τα ανησυχητικά στοιχεία της γνωστικής του παρακμής ήταν εμφανή για όλους. Ωστόσο, οι δυνάστες και οι πολιτικοί σύμμαχοί του συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τον πρόεδρο για να προωθήσουν την καταστροφική τους ατζέντα».
«Οι καταστροφικές πολιτικές, πολλές από τις οποίες πιθανότατα υπεγράφησαν όταν ο Πρόεδρος Μπάιντεν βρισκόταν σε μειωμένη πνευματική κατάσταση, προκάλεσαν τεράστια ζημιά στο έθνος μας», είπε.
Ο Μακγκρέγκορ επέκρινε την κυβέρνηση Μπάιντεν για την διευκόλυνση της μαζικής παράνομης μετανάστευσης, τις καταστροφικές πολιτικές με πρόσχημα το περιβάλλον καθώς και για την πολεμική ανάμειξη σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή!
«Οι χειραγωγοί του Προέδρου Μπάιντεν πυροδότησαν έναν πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία που κινδυνεύει να μας παρασύρει σε μια καταστροφική αντιπαράθεση με την πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία», είπε ο απόστρατος συνταγματάρχης.
«Είναι καιρός να αναρωτηθούμε: ποιος κυβερνά πραγματικά αυτή τη χώρα;» είπε ο Μακγκρέγκορ.
«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα πρέπει να αποσυρθεί με χάρη και αξιοπρέπεια και να μην τον εκμεταλλεύονται σκληρά τώρα, στην δύση της ζωής του», σημείωσε ο συνταγματάρχης και υπογράμμισε:
«Αυτή η παρωδία πρέπει να τελειώσει αμέσως. Είναι πλέον προφανές ότι η κυβερνητική δύναμη που καθορίζει την μοίρα του έθνους μας βρίσκεται σε μη εκλεγμένα χέρια. Είναι καιρός οι Αμερικανοί να απαιτήσουν μια νέα κυβέρνηση που να είναι νόμιμη. Που είναι αφιερωμένη στην ειρήνη στο εξωτερικό και στην ευημερία στο εσωτερικό».