Ο Κλούνεϊ έγραψε ένα καταδικαστικό άρθρο στους New York Times υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν «έσωσε τη δημοκρατία» νικώντας τον Τραμπ το 2020, αλλά θα έπρεπε να αποσυρθεί αυτή τη φορά για να επαναλάβει το ίδιο κατόρθωμα.
«Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν έσωσε τη Δημοκρατία μας », εξοργίστηκε ο Τραμπ. «Γονάτισε τη Δημοκρατία μας, έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Χ. «Ο Κλούνεϊ πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση. Οι ταινίες ποτέ δεν λειτούργησαν πραγματικά για αυτόν!».
Η δραματική παρέμβαση του ηθοποιού ήρθε μόλις τρεις εβδομάδες αφότου συνδιοργάνωσε έναν έρανο 28 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πρόεδρο.
Την Τετάρτη, ο ηθοποιός βρέθηκε στην πλευρά των Δημοκρατικών που καλούσαν τον πρόεδρο να αποσυρθεί ως απάντηση στην κακή προεκλογική εκστρατεία εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.
«Λατρεύω τον Τζο Μπάιντεν», έγραψε. «Αλλά η μόνη μάχη που δεν μπορεί να κερδίσει είναι η μάχη ενάντια στο χρόνο. Κανείς μας δεν μπορεί. «Είναι καταστροφικό να το λέμε, αλλά ο Τζο Μπάιντεν με τον οποίο ήμουν πριν από τρεις εβδομάδες στη συγκέντρωση κεφαλαίων δεν ήταν ο Μπάιντεν του 2010 με τον Μπάιντεν του 2024.
«Δεν ήταν καν ο Τζο Μπάιντεν του 2020. Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που όλοι είδαμε στη συζήτηση».
Μετά από αυτά τα σχόλια, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε στην αντεπίθεση:
So now fake movie actor George Clooney, who never came close to making a great movie, is getting into the act. He’s turned on Crooked Joe like the rats they both are. What does Clooney know about anything? He uses the Democrat “talking point” that Biden, the WORST President in…
— Donald J. Trump Posts From His Truth Social (@TrumpDailyPosts) July 11, 2024
“Τώρα λοιπόν ο ψεύτικος ηθοποιός του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ, που ποτέ δεν έφτασε κοντά στο να κάνει μια σπουδαία ταινία, αποφάσισε να παρέμβει. Γύρισε την πλάτη στον απατεώνα Τζο(Μπάιντεν) σαν αραουραίος, όπως είναι και οι δύο.
Τι ξέρει ο Κλούνεϊ για οτιδήποτε; Χρησιμοποιεί το «σημείο συζήτησης» των Δημοκρατικών ότι ο Μπάιντεν, ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, «έχει σώσει τη Δημοκρατία μας».
Όχι, ο απατεώνας Τζο ήταν αυτός που ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕ τις αρχές επιβολής του νόμου εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου, που δημιούργησε τον πιο καταστροφικό πληθωρισμό στην ιστορία της χώρας μας, που ντρόπιασε το έθνος μας στο Αφγανιστάν και του οποίου η τρελή πολιτική για τα ανοιχτά σύνορα επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους να ξεχυθούν παράνομα στη χώρα μας, πολλοί από φυλακές και ψυχιατρικά ιδρύματα.
Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν έσωσε τη Δημοκρατία μας, γονάτισε τη Δημοκρατία μας. Ο Κλούνεϊ πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση. Οι ταινίες δεν τον βοήθησαν ποτέ!!!
photo: epa-epa
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χειροπέδες σε μεθυσμένο οδηγό φορτηγού – Προκάλεσε ατύχημα και έφυγε
- Εκεί γιόρτασε ο Κάρολος τα γενέθλιά του! Πόσο ετών έγινε
- Δολοφονία Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η πρώτη από τους 4 αστυνομικούς – Τι υποστήριξε στην απολογία της
- ΕΟΤ: Πολιτιστικές δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα
- Θεσσαλονίκη: Ξανά ισόβια στον 25χρονο που σκότωσε 20χρονο το 2021 – Τον είχε καρφώσει με μαχαίρι στην καρδιά
- ΗΠΑ: Chatbot χρησιμοποιήθηκε από Κινέζους χάκερ για να εξαπολύσει μόνο του κυβερνοεπιθέσεις
- Όρμπαν εναντίον Βρυξελλών! «Φουρτούνα» εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Σέρρες: Τρία χρόνια φυλάκιση στους 30 που συμμετείχαν στα επεισόδια στη δομή Σιντικής
- Ανακοίνωση – σοκ από τον David Coverdale: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τη σκηνή – Αντίο”
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Νοεμβρίου









