Ο Ράιαν, μιλώντας στους New York Times, ζήτησε από τον Μπάιντεν να παραιτηθεί ως υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές «για το καλό της χώρας», το όγδοο Δημοκρατικό μέλος του Κογκρέσου που ζητάει δημόσια από τον Μπάιντεν να αποσυρθεί.
«Ο Τραμπ είναι μια υπαρξιακή απειλή για την αμερικανική δημοκρατία. Είναι καθήκον μας να θέσουμε τον ισχυρότερο υποψήφιο εναντίον του», έγραψε αργότερα με ανάρτηση στο Χ. «Ο Τζο Μπάιντεν είναι πατριώτης, αλλά δεν είναι πλέον ο καλύτερος υποψήφιος για να νικήσει τον Τραμπ».
Από την πλευρά του σήμερα ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ εξέφρασε την έντονη ανησυχία για την προσπάθεια επανεκλογής του προέδρου.
«Έχω μεγάλες ανησυχίες ότι ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Νοέμβριο και οι ανησυχίες μου προέρχονται από την υπαρξιακή απειλή για τη χώρα αν κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνεπώς, νομίζω ότι πρέπει να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο Μπλούμενταλ.
Προχθές ο Αμερικανός βουλευτής Άνταμ Σμιθ, ο ανώτερος Δημοκρατικός στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων, σε συνέντευξή του στο CNN κάλεσε τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα.
Με πληροφορίες από CNN, ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-ANSA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Συναγερμός στη Χίο: Καθυστέρηση απόπλου του «Θαλασσίτης» μετά από καταγγελία για εκρηκτικό μηχανισμό
- Πυρκαγιά στον Άγιο Ονούφριο Μαγνησίας – Επιχειρούν 33 πυροσβέστες
- Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Τσάρλι Κερκ στην Αριζόνα όπου θα μιλήσει ο Τραμπ, vid
- Τζόρτζια Μελόνι – «Ο θάνατος του Τσάρλι Κερκ προκάλεσε αγανάκτηση και προβληματισμό»
- Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Μυρτόφυτο Παγγαίου Καβάλας
- Το Τελ Αβίβ απορρίπτει τη “μονομερή” δήλωση αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων
- Συρία: Κοινοβουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 Οκτωβρίου
- Χαμός στο παρασκήνιο! Τι φέρεται να προωθείται τις ΗΠΑ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
