Σε ανάρτησή της στο Instagram μαζί με ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ακύρωση του σόου.
«Ζητώ συγγνώμη που πρέπει να ακυρώσω την συναυλία μου στη Βέρνη αυτή την Τετάρτη», έγραψε η σταρ. «Κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι μπορώ να παίξω για εσάς κάθε βράδυ, αλλά μετά από συνεννόηση με τον γιατρό μου και διερεύνηση όλων των διαθέσιμων επιλογών, με ενημέρωσαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την παράσταση την Τετάρτη» ανέφερε.
«Ανυπομονούσα να είμαι μαζί σας και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις. Είμαι πολύ απογοητευμένη που πρέπει να το ακυρώσουμε. Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για υγεία και πραγματικά ελπίζω να σας δω σύντομα» κατέληξε.
Αν και η Pink δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Fox News η εταιρεία παραγωγής σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, διευκρίνισε ότι η ακύρωση οφειλόταν σε «ασθένεια» και ότι δεν ήταν εφικτό να προγραμματιστεί εκ νέου.
Η επόμενη στάση της περιοδείας «Summer Carnival tour» είναι στην Κοπεγχάγη, το Σάββατο. Προς το παρόν δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. Η περιοδεία ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου πριν η σταρ επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική στα μέσα Αυγούστου, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δύο τεράστια προβλήματα για τους διεθνιστές
- Κ. Χατζηδάκης: Η επίσκεψη Ζελένσκι αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας
- Λευκά μπαλόνια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ως φόρος τιμής στα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων
- Λίβανος: Ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον μελών της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ
- Ταχιάος από Χανιά: Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των τροχαίων δυστυχημάτων ως κοινωνία ευρύτερα
- Ροδόπη: Αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομους μετανάστες έπεσε σε χαράδρα – Ένας νεκρός
- Τα Social Media κερδίζουν την «κούρσα» της ενημέρωσης στην Ελλάδα
- Επέτειος Πολυτεχνείου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό και τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ελλάδα ως ενεργειακή πύλη αναβαθμίζει τον γεωπολιτικό της ρόλο
- Β. Κικίλιας: Λιμάνια, ποντοπόρος ναυτιλία και ενέργεια, το νέο πλαίσιο ασφάλειας στην περιοχή









