Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένες κινητές συσκευές του έργου «Smart Policing» και με χρήση κατάλληλης εφαρμογής, θα βεβαιώνεται ηλεκτρονικά πλέον η τροχονομική παράβαση, αρχικά σε πιλοτικό στάδιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα με την ολοκλήρωση των ενεργειών του αστυνομικού, θα αποστέλλεται σε πραγματικό χρόνο η βεβαίωση παράβασης ηλεκτρονικά στη θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, αξιοποιώντας τη διαλειτουργικότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας Πολιτών, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεται με email και με sms για την αποστολή μηνύματος στη θυρίδα του.
Παράλληλα, για τον Δήμο Αθηναίων θα παράγεται και κωδικός RF πληρωμής, ώστε εναλλακτικά οι πολίτες να μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά την κλήση.
Η εφαρμογή σύντομα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη επικράτεια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το νέο σπίτι της πριγκίπισσας Κέιτ
- Σε εκλογικό «πυρετό» η Νέα Υόρκη
- Πολίτης με άγνοια κινδύνου πιάνει στον αέρα εχθρικό drone, vid
- Η Κίνα αρνείται ότι κάνει πυρηνικές δοκιμές
- Κυνηγός ενός τεράστιου αρουραίου…έγινε υπάλληλος σε αεροδιάδρομο! ΒΙΝΤΕΟ
- Ρωσικός πύραυλος Burevestnik: Ο Scott Ritter περιέγραψε τι περιμένει την Αμερική
- Βεντέτα στην Κρήτη: Υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα η κηδεία του 39χρονου
- Στην Κίνα ο Ρώσος πρωθυπουργός: «Σε ιστορικά υψηλό επίπεδο οι σχέσεις μας», vid
- «Κάν’ το όπως η Θεσσαλονίκη», λέει για τα πατίνια η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη
- Βρετανία: Ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο στην Αγγλία δεν ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική αστυνομία









