Ο αντιδήμαρχος του Greater Manchester είπε σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) ότι στόχος του είναι να μειώσει την εξάρτηση από την ιδιοκτησία αυτοκινήτου και να αυξήσει την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Οι επικριτές αναφέρουν πως μια τέτοια προοπτική θα περιόριζε την ελευθερία μετακίνησης των ανθρώπων και την αυτονομία τους!
Μιλώντας στο WEF Annual Meeting of the New Champions, γνωστό και ως «Summer Davos», στο Dalian της Κίνας την Τετάρτη, ο Αντιδήμαρχος του Ευρύτερου Μάντσεστερ και ο δήμαρχος του Salford Paul Dennett είπε στο πάνελ με θέμα « Electrifying Mobility » ότι ήθελε το Greater Manchester να ηγηθεί της στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα και τη συνδεσιμότητα των μεταφορών με την μείωση της ιδιοκτησίας αυτοκινήτων.
«Τελικά, θέλουμε να μειώσουμε την εξάρτηση από την ιδιοκτησία αυτοκινήτου και θέλουμε να αυξήσουμε την εξάρτηση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς», τόνισε μεταξύ άλλων!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
- Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 – Άγγιξαν τα 80 δισ. ευρώ
- Η πρόταση Έλληνα πολιτικού που ίσως φέρνει πιο κοντά τον Ευρωστρατό
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης









