Με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου, ξεκινά προκαταρκτική εξέταση, την οποία ανέλαβε να διενεργήσει η εισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου, με σκοπό να εξακριβωθεί τι συνέβη με τα παιδιά που ασθένησαν.
Η εντολή προς την εισαγγελική λειτουργό είναι να μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης και να διακριβρώσει αν προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων, όπως αυτά που αφορούν σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή και δηλητηρίαση τροφίμων που προορίζονται για χρήση από το κοινό από αμέλεια και κατά συρροή.
Και τα δύο αδικήματα διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.
Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση της κατασκήνωσης φαίνεται να αρνείται πως τα επίμαχα περιστατικά οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για κρούσματα γαστρεντερίτιδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έφτασε στα ανοιχτά ακτών Λατινικής Αμερικής
- George S. Patton: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο στρατηγός – θρύλος της σύγχρονης στρατιωτικής ιστορίας
- Αττική: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από 13-11-2025 έως και 30-11-2025
- Αλέξης Τσίπρας για το υπό έκδοση βιβλίο του: Η Ιθάκη δεν είναι ένας προορισμός είναι ένα ταξίδι αέναο
- Ιταλία: «Οι Ιταλοί συνεχίζουν να μεταναστεύουν» – Πάνω από 6 εκατ. μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού
- Κομοτηνή: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μουσείο Καραθεοδωρή
- Νέο ρεκόρ για τον Μάικλ Τζάκσον 16 χρόνια μετά τον θάνατό του – Στο Top 10 του Billboard το “Thriller”
- «Ράπισμα» Λαβρόφ! Κάλεσε τις ΗΠΑ να ασχοληθούν με το «αναδυόμενο “ναρκοκράτος”» της ΕΕ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης το έσκασε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους αγρότες
- Δομική αλλαγή από το Υπουργείο Παιδείας στη διαχείριση των κενών στην εκπαίδευση









