Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανταποκρίνεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στην διαπιστωμένη ανάγκη να αποκτήσουν οι νέοι μια σαφή και ισχυρή σχέση με τις βασικές οικονομικές λειτουργίες και τα οικονομικά εργαλεία όσο και στις διαρκείς επισημάνσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου όλα τα προηγούμενα χρόνια για την εξαρχής και με συστηματικό τρόπο εκπαίδευση των νέων στις οικονομικές γνώσεις.
Την απόφαση δημοσιοποίησε ο Κυρ. Πιερρακάκης με ανάρτηση του:
«Στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στο 5ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας- Economic Chamber of Greece, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τον σχεδιασμό μας στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με τον οικονομικό αλφαβητισμό.
Από τον Σεπτέμβριο του 2025, με ένα επιπλέον μάθημα για τα βασικά οικονομικά μεγέθη και εργαλεία στην Α’ Λυκείου και με στοχευμένο εμπλουτισμό των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, οι μαθητές θα αποκτούν χρήσιμες γνώσεις για να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα μαχητικά Su-34 παραδόθηκαν στις ρωσικές Ε.Δ., vid
- Υδρογονάνθρακες: Για «ιστορική στιγμή» στο Ιόνιο μιλά ο Κ. Μητσοτάκης
- Ρωσικά drones συνεχίζουν να εξολοθρεύουν ό,τι κινείται στο ουκρανικό μέτωπο, vid
- Νεκρός άνδρας στη θάλασσα της Γαύδου κινητοποίησε τις αρχές
- Ποιό είναι το πρόβλημα με την Δύση σε σχέση με την Ρωσία; Τι ειπώθηκε
- Έχει και συνέχεια με τα ρωσικά όπλα! Δεν θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει στο μέλλον
- Λεωφορείο οπαδών της Μπαρτσελόνα τυλίχτηκε στις φλόγες – Είχαν ανάψει φωτοβολίδες! vid
- Ένα νέο κβαντικό bit του Πανεπιστημίου Πρίνστον διαρκεί τρεις φορές περισσότερο
- Nίκος Ταχιάος: Μες στη χρονιά η δημοπράτηση του Κόμβου Σκαραμαγκά και της νέας εξόδου στη Μεταμόρφωση
- Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική









