«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ “ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”
Ψυχρότερες αέριες μάζες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα την επικράτηση του επικίνδυνου καιρού.
Σύμφωνα με το “διάγραμμα της αλήθειας” όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα πολλαπλά τρεξίματα των μοντέλων και που αποτυπώνεται στην πρώτη μας κάρτα, παρατηρείται μια έντονη υποχώρηση του υδραργύρου (περιοχή που σημειώνουμε με το βέλος) και η οποία έντονη υποχώρηση θα προκαλέσει με τη σειρά της επικίνδυνες καταιγίδες προς τα βόρεια (δεύτερη κάρτα), αλλά και επικίνδυνους ανέμους μέσα στο Αιγαίο αλλά και τα ανατολικά ηπειρωτικά (τρίτη κάρτα).
Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού θα μας αφήσει με συνθήκες που απαιτούν την προσοχή όλων μας, ενώ με έντονες διακυμάνσεις φαίνεται ότι θα κυλήσουν και οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου για τις οποίες θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απειλή αποκλεισμού του Ισραήλ από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του νόμου για τη θανατική ποινή
- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί: Βρήκαν τεράστια υπόγεια σήραγγα που ένωνε Μαρόκο και Ισπανία (Photo)
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Πυρά Μάντζου για την προ ημερησίας: «Φυγομαχεί ο Κ. Μητσοτάκης»
- Με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας
- Σε επιφυλακή οι δήμοι της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας – Πού μπορούν να καλούν οι δημότες
- «Σχέδιο πέντε σημείων» από Κίνα και Πακιστάν – Ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Μέση Ανατολή
- Τι αναφέρει για τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τεχεράνη
- Αιθιοπία: Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν “με φειδώ” τα καύσιμα
- Η Γαλλία διαψεύδει τον Τραμπ: «Δεν κλείσαμε τον εναέριο χώρο μας στα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη»









