έναν 51χρονο από την Γεωργία, που καταζητούνταν διεθνώς, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διαπράττει κλοπές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων, η περαιτέρω διερεύνηση των οποίων οδήγησε στον εντοπισμό του σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με ακόμη 14 άτομα, τα οποία και προσήχθησαν.
Όπως προέκυψε σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, ενώ για την ταυτοποίησή του συνέδραμε το Τμήμα INTERPOL της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, καθώς κατά τον έλεγχο επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, συνελήφθη ένας από τους παραπάνω προσαχθέντες καθώς κατείχε παράνομα πιστόλι με δύο γεμιστήρες με 15 φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα καθώς και απείθεια, διότι αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί.
Περαιτέρω, για έναν άλλο από τους προσαχθέντες διαπιστώθηκε ότι στερείται έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης. Κατά την εν λόγω διαδικασία, αρνήθηκε να προβεί σε δακτυλοσκόπηση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη για απείθεια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
απεμπε – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δυτική Ελλάδα: Μειώθηκε το 2025 ο αριθμός των οδηγών που εμπόδιζαν την ελεύθερη κίνηση πεζών και ΑΜΕΑ
- Ο Αντόνιο Μπαντέρας πρωταγωνιστής σε σκοτεινό υπερφυσικό θρίλερ
- Μητσοτάκης για Ίμια: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν ‘γκρίζες ζώνες’
- 3D πίστα δημιουργεί απίστευτη ψευδαίσθηση ενώ είστε ακίνητοι! ΒΙΝΤΕΟ
- «Δεν είναι AI»: Το εντυπωσιακό κλιπ που ανέβασε ο Μασκ, vid
- Ίμια 1996: Δεν ξεχνώ – 30 χρόνια μετά
- Όταν ο Πούτιν είχε καταδυθεί σε κόλπο της Βαλτικής για να τιμήσει ήρωες του Β’Π.Π. – Vid
- Γκίλφοϊλ: Να δημιουργήσουμε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για το ρωσικό φυσικό αέριο για τις επόμενες γενιές
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Αναβαθμίζεται ο διεθνής ρόλος τους με αιχμή τη συνεργασία με τη Naval Group
- Το μήνυμα Δένδια για τα Ίμια









