Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πόλη Ταμινάνγκο του νομού Ναρίνιο, στη νοτιοανατολική Κολομβία.
Το παγιδευμένο με 40 κιλά εκρηκτικών αυτοκίνητο ανατινάχθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα και το ωστικό κύμα προκάλεσε καταστροφές σε κτίρια και οχήματα, σε απόσταση δεκάδων μέτρων.
Ο Λουίς Αλφόνσο Εσκομπάρ, νομάρχης Ναρίνιο, ανέφερε πως ένας αστυνομικός και δύο άμαχοι βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας αυτής της «παρανοϊκής ενέργειας».
Το ίδιο αστυνομικό τμήμα είχε γίνει στόχος δύο επιθέσεων τη χρονιά που πέρασε, υπενθύμισε ο δήμαρχος Φερνάντο Λατόρε, ζητώντας άμεση ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας.
Ο πρόεδρος της Κολομβίας Γουστάβο Πέτρο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, υπογραμμίζοντας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ότι οι εγκληματίες που «επιλέγουν το μονοπάτι του πολέμου αντί εκείνου της ειρήνης» θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
Κύρια Θέματα

















