Σχεδόν 500.000 μετανάστες από επιλεγμένες χώρες έχουν εισχωρήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις αρχές του 2023 στο πλαίσιο του «Προγράμματος CHNV Parole» του καθεστώτος Μπάιντεν, με τους αριθμούς να αυξάνονται συνεχώς, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ!
Περισσότεροι από 184.600 Αϊτινοί, 101.200 Βενεζουελάνοι, 91.100 Κουβανοί και 75.700 Νικαραγουανοί είχαν επωφεληθεί από το πρόγραμμα μέχρι τα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με στοιχεία που έλαβε ο Bill Melugin του Fox News.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία της CBP έως τον Απρίλιο, τουλάχιστον 434.800 μετανάστες έχουν πετάξει απευθείας στις ΗΠΑ και έχουν αφεθεί υπό όρους στην χώρα μέσω του αμφιλεγόμενου προγράμματος μαζικής αποφυλάκισης υπό όρους CHNV της κυβέρνησης Μπάιντεν.
«Ο Μπάιντεν έχει φέρει κρυφά σχεδόν μισό εκατομμύριο παράνομους στις ΗΠΑ. Αυτό και μόνο αποτελεί μια από τις σοβαρότερες εγκληματικές πράξεις στην αμερικανική ιστορία», έγραψε ο Stephen Miller, πρώην ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Trump, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση στα ευρήματα του Melugin.
Τι είναι το πρόγραμμα CHNV;
Στις 6 Ιανουαρίου 2023, η κυβέρνηση Μπάιντεν άνοιξε ένα νέο ανθρωπιστικό πρόγραμμα αποφυλάκισης υπό όρους που επιτρέπει σε ορισμένους υπηκόους από την Κούβα, την Αϊτή, την Νικαράγουα και την Βενεζουέλα (CHNV) να υποβάλουν αίτηση εισόδου στις ΗΠΑ για προσωρινή διαμονή έως δύο ετών.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Beauty and the Beast»: Η Disney ετοιμάζει μία νέα live action περιπέτεια του Γκαστόν
- Με τρακτέρ στο κέντρο των Τρικάλων και της Καρδίτσας οι αγρότες
- Ιωάννινα: Κινηματογραφική καταδίωξη 23χρονης που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
- Πού θα ταξιδέψουν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Βορειοελλαδίτες – Το εξωτερικό κερδίζει τις προτιμήσεις
- Στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων ο Τζέιμς Κάμερον λίγο πριν την πρεμιέρα του «Avatar»
- Τι συμβαίνει εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης; Περίεργο το κλίμα
- Υπερψηφίστηκε με 159 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2026
- Δομοκός: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω τεχνικού προβλήματος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Χαλκιδική: Στη φυλακή αστυνομικός που ζητούσε φακελάκι για να “σβήνει” παραβάσεις του ΚΟΚ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΔΟΜΟΚΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ









