Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας κοινοποίησε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να φυτεύει έναν θάμνο τριανταφυλλιάς στον κήπο της εξοχικής κατοικίας του στο Κοτσγουολντς της Αγγλίας.
Στο βίντεο που κατέγραψε η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φορώντας τζιν και καπέλο φυτεύει τον θάμνο. Στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ο ποδοσφαιριστής αυτοαποκαλείται «κηπουρός Ντέιβ».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ δείχνει τις ικανότητές του στην κηπουρική. Οι αναρτήσεις του για την κηπουρική έχουν συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes, με τους θαυμαστές να λένε στον σταρ ότι είναι ο «influencer κηπουρικής που ποτέ δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν».
Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου άνθισε λόγω της αμοιβαίας αγάπης τους για τη μελισσοκομία.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









