Ο υφυπουργός της κυβέρνησης, Κώστας Κυρανάκης, αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της πρωτιάς του κόμματος των τουρκοφρόνων στην Θράκη «ΚΙΕΦ», καθώς και στις δηλώσεις της επικεφαλής, Τσιγδέμ Ασάφογλου, η οποία αποκάλεσε Τούρκους όσους ψήφισαν εκείνη και τον κομματικό σχηματισμό της (ΕΔΩ)!
Μεταξύ άλλων δήλωσε ο κ. Κυρανάκης:
«Αυτό που συμβαίνει στην Ροδόπη και στην Ξάνθη, κατά την γνώμη μου, είναι το νούμερο ένα που πρέπει να απασχολεί όλες τις εκπομπές από σήμερα!
Υπάρχει αυτή η πρόεδρος του κόμματος ΚΙΕΦ, η οποία βγήκε ευθαρσώς σήμερα να πει ότι όσοι τους ψήφισαν χθες κατά 52% στους δύο αυτούς νομούς, είναι τούρκοι.
Αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάννης! Αμφισβητεί δηλαδή εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας! Αμφισβητεί κυριαρχία!
Φωνές που έκρουαν το καμπανάκι, πρέπει να τώρα να εισακουστούν πιο πολύν
Το κλίμα σε Ροδόπη και Ξάνθη πρέπει να ανατραπεί! Είναι ωρολογιακή βόμβα».
Δείτε στο 4.47:
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βανς: Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα χριστιανικό έθνος, vid
- Ελ Σαλβαδόρ: Σε ποινές εκατοντάδων, έως και χιλιάδων ετών καταδικάστηκαν μέλη της Μάρα Σαλβατρούτσα (MS -13)
- Βόλτα με αμάξι στο Ντουμπάι έκανε ο Έλον Μασκ με τον Πρίγκιπα διάδοχο – Η φωτό με τον γιο του
- Σοκαριστική προειδοποίηση στις ΗΠΑ! «Συναγερμός» από πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ύποπτος για κλοπή πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη κατά αστυνομικού
- Με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και κρύο ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα
- Αυτό είναι το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα! 50 μέτρα ύψος, vid
- Ισραηλινός Υπουργός καλεί τους Εβραίους “να εγκατασταθούν στο Ισράηλ για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση”
- Αυτό αγόρασαν οι Εσθονοί από την Νότια Κορέα
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Συμβολισμός αποκλεισμός στις σήραγγες των Τεμπών
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ









