Όπως επισημαίνει ο Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του στο twitter:
Αρχικά θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι το μεσημέρι θα εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, καθώς θα κινηθούμε έως πορτοκαλί επίπεδο προειδοποίησης, λόγω των θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, με βάση τον χρωματικό κώδικα #Meteoalarm της#Eumetnet.
Το έκτακτο θα ισχύσει από την Τρίτη, αλλά μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη οι θερμοκρασίες θα κορυφωθούν ως προς τις μέγιστες και ελάχιστες τιμές τους, ενώ από την Παρασκευή θα ξεκινήσει πτώση της θερμοκρασίας που θα είναι ιδιαίτερα αισθητή το Σαββατοκύριακο, με ενισχυμένους βορείους ανέμους και πιθανόν από φαινόμενα .
Στο μετεώγραμμα της Αθήνας παρατηρούμε την βραχεία διατήρηση της ζέστης την Τετάρτη και Πέμπτη και την σημαντική πτώση του υδραργύρου το Σαββατοκύριακο. Αργότερα -πλέον ως τάση- υπάρχει μικρή και ομαλή άνοδος της θερμοκρασίας η οποία δεν αξιολογείται ως σημαντική.
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι θα κάνει χρήση “ισχύος άνευ προηγουμένου” στην πόλη της Γάζας
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
- Μητσοτάκης: Τι είπε για τις «φοροελαφρύνσεις»
- Κιλκίς: Ο σκύλος «IRIS» ανίχνευσε πάνω από έξι κιλά κοκαΐνης και κάνναβης – Συνελήφθη 33χρονος
- Η Αντέλ σε συζητήσεις για το ημίχρονο του Super Bowl 2026
- Η αύρα του Τραμπ στην Ευρώπη! Και η Ουγγαρία τα βάζει ανοιχτά με την «πέμπτη φάλαγγα»
- Υπ. Παιδείας: Εμπλουτίζεται η Τράπεζα Θεμάτων με 210 νέα θέματα
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 6,2% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο του 2025 σε σχέση με πέρυσι
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
- Αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – 32χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με δρεπάνι σε ομοεθνή του
Κύρια Θέματα

















