όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μαζί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Κουρέτα, ξεκινάει έλεγχος στις γεωτρήσεις στον Δήμο Αγιάς, τον Δήμο Κιλελέρ και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας. Οι έλεγχοι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Ο κ. Χριστοδούλου τόνισε ότι το συμβάν είναι υπό διερεύνηση και πρόσθεσε: «Ως ΕΟΔΥ είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή και θα δράσουμε προληπτικά κάνοντας το πρόγραμμα ελέγχων. Θα βοηθήσουμε μαζί με την Περιφέρεια, τις ΔΕΥΑ και τους δήμους να οργανωθούμε καλύτερα και να προχωρήσουμε στην εκτίμηση κινδύνου. Δεν θα στηριζόμαστε μόνο σε μετρήσεις, αλλά θα έχουμε ένα σχέδιο ασφάλειας».
Σημειώνεται, ότι μέχρι χθες, τετάρτη 5 Ιουνίου, είχαν εντοπιστεί 121 καταγεγραμμένα κρούσματα, ενώ ήδη παρατηρείται ύφεση του φαινομένου λόγω των μέτρων που πήρε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίμνη των Κύκνων: Η εμφάνιση αληθινών κύκνων…έκανε την σκηνή με τους χορευτές παραμυθένια! ΒΙΝΤΕΟ
- Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
- Απάτη άνω των 10 εκατ. δολαρίων – Η 44χρονη που έπειθε τα θύματά της ότι τα κοσμήματά τους ήταν καταραμένα
- Συνάντηση του επικεφαλής της ΜΙΤ με αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη
- Ποιά τρόφιμα μπορούν να βάλουν την καρδιά μας σε κίνδυνο
- Ο Πούτιν ταπείνωσε τον φιλοπόλεμο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: «Ξέρεις ανάγνωση;;» – Video
- Μπλόκα αγροτών: Αλυσιδωτές επιπτώσεις στην αγορά και τον τουρισμό – Έκκληση για έναρξη διαλόγου
- Τραγωδία στο Οχάιο: Μωρό 12 ημερών πέθανε αφού σκύλος «αναποδογύρισε» την κούνια και το δάγκωσε
- Η Έρικα Κερκ υποστηρίζει τον Τζέι Ντι Βανς για το 2028
- Στον ορίζοντα νέα πλήγματα κατά του Ιράν;









