Μπαράζ ανακοινώσεων διαχείρισης πανικού, ψέμα πάνω στο ψέμα, άδειασμα του προέδρου από την εκπρόσωπο, συντροφικά μαχαιρώματα και το φιάσκο συνεχίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός και πρόσθεσε:
«Εμείς απλά θα προτείναμε:
1. Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής δήλωσης πόθεν έσχες και ετήσιας δήλωσης πόθεν έσχες. Να τους βοηθήσει με τη χρήση των πλατφορμών και με ό,τι άλλο χρειάζονται, προκειμένου να καταθέσουν επιτέλους ένα κανονικό πόθεν έσχες.
2. Να βρουν καλούς δικηγόρους τους οποίους θα χρειαστούν μετά τα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από την ημέρα παρουσίασης αυτού του ιδιότυπου excel από τον κ. Κασσελάκη στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.
3. Να βρουν κάποιον που να τους νοιάζεται, ώστε να τους εξηγήσει ότι η στρατηγική του να καλύπτουν κάθε τους ψέμα με νέο ψέμα είναι ατελέσφορη και δεν κερδίζουν απολύτως τίποτα με τα fake news και τις συκοφαντίες. Εξάλλου, αυτή την στρατηγική την έχουν δοκιμάσει με τα γνωστά αποτελέσματα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φτάνοντας στο σημείο, στην τελευταία τους ανακοίνωση, να ξεπεράσουν κάθε όριο γελοιότητας και να σκαρφίζονται νέα σενάρια συνωμοσίας».
απεμπε – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Το μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα Θεοφάνεια με στήριξη στους αγρότες
- Ο Μητσοτάκης υπέρ της περαιτέρω ενίσχυσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Πειραιάς: Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή αγιασμού των υδάτων









