«η δικαστική περιπέτεια του Ντόναλντ Τραμπ θυμίζει σε πολλούς Ιταλούς εκείνη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι» και ότι «το κόμμα του εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Αμερικανό μεγιστάνα και πολιτικό, με την ελπίδα να υπερισχύσει στις εκλογές του Νοεμβρίου».
Παράλληλα, ο Σαλβίνι τόνισε ότι στόχος του κόμματός του είναι να ξεπεράσει το ποσοστό του 8,9% που είχε λάβει στις βουλευτικές εκλογές του 2022 και να παραμείνει η δεύτερη πολιτική δύναμη της ιταλικής συντηρητικής παράταξης.
«Σε διεθνές επίπεδο, θέλουμε να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις της Μόσχας με το Κίεβο μέσα στην φετινή χρονιά και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε χρήση ευρωπαϊκών όπλων για επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος. Φυσικά θέλουμε να επιτευχθεί ειρήνη και στην Μέση Ανατολή, με τελικό στόχο δύο κράτη για δύο λαούς», είπε ο γραμματέας της Λέγκα.
«Τασσόμαστε υπέρ της προστασίας των συνόρων της Ευρώπης για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, αλλά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υιοθετηθεί κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και εξωτερική πολιτική. Με την σημερινή πολιτική της Γαλλίας και της Γερμανίας, θα έπρεπε να μας φυλάξει ο Θεός από τις συνέπειες”, ολοκλήρωσε ο Σαλβίνι.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA-ANSA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















