Ξένοι υπήκοοι, πολλοί από την Ρωσία και την Κίνα, προσπαθούν να διεισδύσουν σε στρατιωτικές βάσεις πιο συχνά, προειδοποίησε διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αυξάνοντας το πολεμικό κλίμα εντός της Αμερικής!
Ο Διοικητής των Δυνάμεων του Στόλου των ΗΠΑ, ναύαρχος Daryl Caudle, μίλησε πριν μερικές μέρες στο Fox News Channel για να καταγράψει πώς απόπειρες διείσδυσης ξένων υπηκόων σε στρατιωτικές βάσεις “συμβαίνουν όλο και περισσότερο”.
«Αυτό το γεγονός ότι οι στρατιωτικές μας βάσεις διεισδύουν από ξένους υπηκόους συμβαίνει όλο και περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε πιθανώς δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, όπου σταματάμε αυτούς τους ανθρώπους στην πύλη», είπε ο Caudle.
Ο Caudle συνέχισε, «Πολλές φορές έχουν διαβατήρια, έχουν χαρτιά, ναι. Αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση εξουσιοδοτημένοι να βρίσκονται στη βάση μας, και είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς να βρούμε το υποκειμενικό κίνητρο για τέτοιου είδους περιπτώσεις».
Αυτό έρχεται εν μέσω πληροφοριών ότι Τσετσενοί υπήκοοι βρέθηκαν πρόσφατα έξω από ένα σπίτι αξιωματικών των ειδικών δυνάμεων κοντά σε μια στρατιωτική βάση στη Βόρεια Καρολίνα με τηλεφακό στην κάμερά τους.
Άραγε πλέον η ανάσα της Ρωσίας και της Κίνας βρίσκεται εντός αμερικανικών συνόρων, ο αμερικανικός λαός προετοιμάζεται για το σενάριο εμπλοκής των ΗΠΑ σε πόλεμο και τρομοκρατείται για να αποδεχθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινότητά του, ή συμβαίνουν και τα δύο;;;
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο