Η τελευταία έκδοση της νέας συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ, την οποια προσπαθούν απεγνωσμένα να περάσουν στα κράτη, αναφέρει για πρώτη φορά ένα «Παγκόσμιο εργατικό δυναμικό έκτακτης ανάγκης για την υγεία» ή ένα διεθνές σώμα «επαγγελματιών υγείας» που μπορεί να αναπτυχθεί για να «καταπολεμήσει τις πανδημίες», ανακάλυψαν οι ερευνητές/δημοσιογράφοι Elze van Hamelen και Karel Beckman.
Αυτό ακριβώς πρότεινε πέρυσι ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο μεγαλύτερος ιδιώτης δωρητής του ΠΟΥ. Σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times σχετικά με την επόμενη πανδημία, έγραψε ότι πρέπει να υπάρχει ένα «σώμα έκτακτης ανάγκης» για να αντιμετωπίσει τις «απειλές».
Πρόσθεσε ότι ο κόσμος χρειάζεται «ένα καλά χρηματοδοτούμενο σύστημα» που είναι έτοιμο να ανταποκριθεί «όταν υπάρχουν απειλές».
Από το 2022, ο ΠΟΥ έχει ήδη ξεκινήσει την στρατηγική Emergency Medical Teams 2030, η οποία προβλέπει την δημιουργία ενός ‘διεθνούς στρατού υγείας’, ισχυρίχονται οι Van Hamelen και Beckman στην The Other Newspaper . Αυτό το σώμα έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει ασκήσεις και προσομοιώσεις για να προετοιμαστεί για την επόμενη πανδημία, υποστηρίζουν διατεινόμενοι πως το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς φαίνεται τώρα να ενσωματώνεται αθόρυβα στην σχεδιαζόμενη διεθνή συνθήκη πανδημίας.
Ο Αυστραλός γιατρός Ντέιβιντ Μπελ, ο οποίος εργάστηκε για εννέα χρόνια για τον ΠΟΥ, πιστεύει ότι η πρόταση είναι «εξαιρετικά προβληματική». Συγκρίνει έναν τέτοιο «στρατό υγείας» με στρατιωτικές «ειρηνευτικές αποστολές» του ΟΗΕ.
Ο Bell υποπτεύεται ότι το σώμα θα αναπτυχθεί σε μικρότερες χώρες εάν δεν συνεργαστούν επαρκώς με τα μέτρα του ΠΟΥ. Θεωρητικά, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή των μέτρων. «Αυτό είναι κάτι με το οποίο ο ΠΟΥ δεν πρέπει να έχει καμία σχέση», λέει ο γιατρός.Προειδοποιεί ότι ο ΠΟΥ εισάγει ένα είδος «ιατρικού φασισμού»!
Οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ μιλούν αντίθετα για θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες δεν έχουν καμία βάση!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok: Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού και ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου
- «Βόμβα» Τραμπ: «Θα διακόψουμε κάθε εμπορική συναλλαγή με την Ισπανία»
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Να συγκληθεί άμεσα η Βουλή για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Στρατηγική
- Κοινή επιστολή Φάμελλου – Χαρίτση στον πρωθυπουργό για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Οι πολιτικές για την οικογένεια και τη στέγαση πρέπει να προχωρούν μαζί»
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι Ιρανοί αξιωματούχοι που είχε στο μυαλό του «είναι νεκροί»
- Β. Σπανάκης: Οι Δήμοι στην πρώτη γραμμή για μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
- Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στη Βουλή για την επιστολική ψήφο
- Η Βρετανία αποστέλλει πολεμικό πλοίο στην Κύπρο
- Χαλκιδική: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικόπεδο στην Καλλικράτεια – Εξουδετερώθηκε από τον στρατό








