Για επίδειξη αυταρχισμού, αλαζονείας και ναρκισσισμού κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.
Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού:
«Στους λίγους μήνες που έχει αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης, είναι η πολλοστή φορά που το βάζει στα πόδια για να μην απαντήσει σε μία ερώτηση που δεν του αρέσει ή να μην ακούσει μια άποψη που δεν του αρέσει. Το έκανε με τον κ. Ευαγγελάτο όταν τον ρώτησε για το πόθεν έσχες του. Το έκανε με την κ. Χρηστίδου όταν τον ρώτησε για τις δηλώσεις βουλευτών του κόμματός του. Το έκανε ακόμα και με τον κ. Τεμπονέρα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του. Και το επανέλαβε σήμερα με τη δημοσιογράφο κα Ρένα Παυλάκη στη Ρόδο, όταν τον ενημέρωσε ότι εν αντιθέσει με όσα έλεγε, η καμπάνια για το νησί έτρεξε αμέσως μετά τις καταστροφικές φωτιές.
Ο κ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη, αλλά προσπαθεί να βγει κι από πάνω επιτεθέμενος εκ νέου και στοχοποιώντας μια δημοσιογράφο που έκανε απλώς τη δουλειά της.
Για μία ακόμη φορά ο κ. Κασσελάκης κάνει επίδειξη αυταρχισμού, αλαζονείας και ναρκισσισμού. Δυστυχώς για εκείνον, επικοινωνία δεν είναι μόνο τα βιντεάκια στα social media. Επικοινωνία σημαίνει να ακούς τον συνομιλητή σου. Να απαντάς στις ερωτήσεις του. Και να σέβεσαι τις απόψεις του, χωρίς να το βάζεις στα πόδια μόλις νιώσεις πίεση».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
