Για την συγκέντρωση των φιλάθλων έχουν οριστεί δύο σημεία συγκέντρωσης, τα λεγόμενα fun meeting points, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται ελεγχόμενα συνοδεία αστυνομικών με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορείων του ΟΣΥ που θα διατεθούν αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.
Ειδικότερα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος (Fan Meeting Point). Η μεταφορά τους θα γίνεται σταδιακά από τις 18:30 το απόγευμα με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, στο σταθμό Περισσού και στη συνέχεια στο γήπεδο παρουσία αστυνομικών.
Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, οι οποίοι διαθέτουν τα μπλε εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν σε διαφορετικό Fan Meeting Point και συγκεκριμένα στο Ο.Α.Κ.Α., και θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας συνοδεία αστυνομικών με λεωφορεία του Ο.Σ.Υ. από και προς το γήπεδο.
cnngr – eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
- Το ρομπότ Optimus του Έλον Μασκ σερβίρει ποπκορν στο Βερολίνο! vid
- Εξερευνήτρια ολοκλήρωσε τη διαδρομή από την “τελευταία μοίρα” μέχρι τον Νότιο Πόλο
- Λαμία: Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια Τραγάνας επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων
- Εγκαίνια του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου της Πέλλας – Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά 2 ελληνιστικά αγάλματα









