Στο podcast «Judging Freedom», ο πρώην συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού και πολιτικός επιστήμονας Douglas Macgregor αναφέρεται στη συνεχιζόμενη κατάρρευση του ουκρανικού στρατού.
Αποκλείει εξαρχής την επέμβαση του ΝΑΤΟ στο πεδίο της μάχης.
“Θα ήταν ένα χάος στρατών, αεροπορικών δυνάμεων και ορισμένων ναυτικών δυνάμεων που προσπαθούν να συνεργαστούν και να πολεμήσουν εναντίον ενός εχθρού που διοικείται με απόλυτη ενότητα και επομένως ενεργεί κατά παρόμοιο τρόπο. Δεν έχουμε τίποτα τέτοιο”, είπε ο Μακγκρέγκορ.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό ειδικό, η Δύση δεν μπορεί παρά να «παρακολουθήσει την τραγωδία να εκτυλίσσεται».
Όπως είπε:
«Πιστεύω ότι η Ουάσιγκτον αιφνιδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πολεμική στάση που κράτησε ο κ. Πούτιν, όταν αξιοποίησε την τακτική ανάπτυξης πυρηνικών όπλων στο μέτωπο και κατέστησε σαφές ότι, “εάν σκέφτεστε να παρέμβετε στην Δυτική Ουκρανία, ξανασκεφτείτε το”!
Προφανώς δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την μάχη και το ΝΑΤΟ δεν είναι προετοιμασμένο για αυτή την μάχη!
Θα αποτελούσε ένα “μπουλούκι”, -ένα σωρό στρατευμάτων δυνάμεων Πολεμικής Αεροπορίας και, κάποιων Ναυτικών δυνάμεων οι οποίοι θα προσπαθούσαν να συνεργαστούν ώστε να πολεμήσουν εναντίον ενός εχθρού, ο οποίος έχει απόλυτη ενότητα διοίκησης και ως αποτέλεσμα απόλυτη σύμπραξη δυνάμεων!
Συνεπώς πιστεύω ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουμε τίποτα! Θα υποχωρήσουμε περιμένοντας να εκτυλιχθεί αυτή η τραγωδία»!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Balanophora”: Το παράξενο παρασιτικό φυτό «μανιτάρι» που σταματά τη φωτοσύνθεση – κι όμως ευδοκιμεί
- Ο Ζελένσκι λέει ότι είχε “ενδελεχή” τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ
- Ντόναλντ Τραμπ: «Είχα μια πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν»
- Αλ.Σδούκου: Η αντιπολίτευση εναγωνίως αναζητά κάτι για να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην παριστάνει ο πρόεδρος της Βουλής τον εκτελεστικό βραχίονα του Μαξίμου
- Μέχρι και 8 μποφόρ οι άνεμοι στη Θεσσαλονίκη! Πτώσεις δεκάδων δέντρων και πινακίδων
- Το σημαντικό γεωπολιτικό ατού της Ρωσίας! Δεν μπορεί να το έχει κανείς!
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην νότια Ισπανία, vid
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη νεκρές μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο – Ερευνάται δηλητηρίαση
- Κ. Πιερρακάκης: Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια του εφησυχασμού ή της απαισιοδοξίας









