Το περιστατικό συνέβη το πρωί στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, με τη γυναίκα να διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 47χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, που φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πιτ μπουλ, ενώ ο 41 ετών ιδιοκτήτης του, υπήκοος επίσης Βουλγαρίας, φαίνεται να απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία.
Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πιτ μπουλ φαίνεται πως πέρασε κάτω από την περίφραξη και επιτέθηκε στο σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ. Στην προσπάθειά της να προστατεύσει το μικρόσωμο ζωάκι, η ιδιοκτήτριά του (περίπου 60 ετών) δέχθηκε επίθεση με συνέπεια να υποστεί σοβαρά τραύματα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης