καθώς συνεπάγεται την απάλειψη από όλα τα επίσημα κείμενα της πολιτείας του κάθε αναφορά στην κλιματική αλλαγή.
Το νομοσχέδιο αυτό είναι «ντροπή», σχολίασε η εκπρόσωπος της προεδρίας, η Καρίν Ζαν-Πιερ.
«Η κλιματική αλλαγή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός», ανέφερε από την πλευρά της η Φρεντερίκα Γουίλσον, Δημοκρατική που εξελέγη στη Φλόριντα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Το μέτρο αφαιρεί τις περισσότερες αναφορές στην κλιματική αλλαγή στην κρατική νομοθεσία, απαγορεύει τις υπεράκτιες ανεμογεννήτριες στα κρατικά ύδατα και αποδυναμώνει τους κανονισμούς για τα φυσικά αγωγούς αερίου.
Ο Ρον ΝτεΣάντις, πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου —ηττήθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ στη διαδικασία — υπερασπίστηκε το νόμο, που ικανοποιεί τους -όχι λίγους- σκεπτικιστές για την κλιματική αλλαγή στις τάξεις των υποστηρικτών της αμερικανικής δεξιάς.
«Το νομοθέτημα που επικυρώνω (…) θα κρατήσει τα αιολικά πάρκα μακριά από τις παραλίες μας, καύσιμα στις δεξαμενές μας και την Κίνα εκτός πολιτείας μας», σχολίασε με ικανοποίηση ο κυβερνήτης.
«Αποκαθιστούμε την κοινή λογική με την προσέγγισή μας όσον αφορά την ενέργεια και απορρίπτουμε το πρόγραμμα των φανατικών ριζοσπαστικών οικολόγων», πρόσθεσε ο κ. ΝτεΣάντις, ο οποίος είχε δώσει αγώνα εναντίον των lockdowns κατά τη διάρκεια της πανδημίας του covid-19.
Με πληροφορίες από απεμπε – απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δήμος Βύρωνα: Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων
- Κοντογεώργης: «Tα μπλόκα της διαμαρτυρίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να μετατραπούν σε μπλόκα ταλαιπωρίας»
- Ο Σπάικ Φιρν του «Alien: Romulus» μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ στο θρίλερ «Phantom Son»
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Όσοι δεν θέλουν τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αρνούνται τους ελέγχους
- Άβολη στιγμή σε αμερικανικό σόου: Της έδειξαν το ανακαινισμένο σπίτι και το…μίσησε! vid
- Super League: Τι αλλαγές στη βαθμολογία έφεραν οι χθεσινοί αγώνες
- ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα εξακολουθεί να επιδιώκει την ειρήνη χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στα εθνικά δίκαια
- ΕΣΕΕ για μικροδέματα από τρίτες χώρες: Μεταβατικό αλλά όχι επαρκές βήμα το τέλος των 3 ευρώ
- Έπος: Drone μετέφερε μπριζόλες, καβουροπόδαρα και μαριχουάνα…σε κρατούμενους!
- Τσεχία: Διορίστηκε η νέα κυβέρνηση του Μπάμπις
Κύρια Θέματα









