Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με τον κατηγορούμενο να απουσιάζει από το ακροατήριο και να (κατά)δικάζεται ωσεί παρών.
Η ανήλικη περιέγραψε στο δικαστήριο πώς έγινε το περιστατικό. «Εκεί που περπατούσα στο πεζοδρόμιο με άγγιξε στο στήθος. Κάλεσα σε βοήθεια, αλλά δεν ήρθε κάνεις. Φώναζα και με ακολουθούσε. ‘Αρχισε να με βρίζει. Μπήκα σε κάτι θάμνους, εκείνος έφυγε γύρισε προς τα πίσω. Τον έβλεπα πρώτη φορά. Στους αστυνομικούς είπε ότι το έκανε κατά λάθος» ανέφερε η 17χρονη.
Σε ό,τι αφορά την πράξη της εξύβρισης, το δικαστήριο κήρυξε τυπικά απαράδεκτη την ποινική δίωξη σε βάρος του 27χρονου, λόγω μη νομότυπης υποβολής της έγκλησης από την πλευρά της παθούσας (δεν πλήρωσε το παράβολο όταν την υπέβαλε).
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε συλλήψεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας









