“Οκτώ θύματα πέθαναν από ασφυξία μέσα στο εστιατόριο”, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ANI επικαλούμενο τους πυροσβέστες της Βηρυτού.
Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά σε ένα μικρό εστιατόριο της πρωτεύουσας μετά την έκρηξη που προκάλεσε διαρροή αερίου”, πρόσθεσε το πρακτορείο, επικαλούμενο την ίδια πηγή.
Ο υπουργός Εσωτερικών Μπασάμ Μαουλαούι, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι πέθαναν “από ασφυξία”.
Το ατύχημα “δείχνει ότι αυτό το μέρος δεν τηρούσε τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας”, δήλωσε ο βουλευτής Ιμπραχίμ Μνέιμνεχ, που μετέβη επίσης στο σημείο.
Η οικονομία του Λιβάνου είναι σε ελεύθερη πτώση από τα τέλη του 2019, επιδεινώνοντας ένα μακροχρόνιο πρόβλημα δημόσιου ελέγχου σε διάφορους τομείς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΝ στις ΗΠΑ
- Μαρινάκης: Ο Ανδρουλάκης θα συμφωνήσει στο να διαφυλαχθεί ο ιερός συμβολισμός του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη;
- Μόσχα και Δαμασκός συζήτησαν για ενεργειακή συνεργασία
- Πακιστάν-Αφγανιστάν: Τα δύο κράτη συμφώνησαν προσωρινή κατάπαυση του πυρός
- Κομισιόν για πρόγραμμα SAFE: «Έχουμε λάβει αίτημα από την Τουρκία»
- Ύψωσαν τη ρωσική σημαία στην Ιταλία, vid
- Ισραήλ: Περιμένουμε από τη Χαμάς να επιστρέψει τις σορούς όλων των ομήρων
- Σημαντική εξέλιξη στην ιατρική: Επιστήμονες ανέπτυξαν “τεχνητό ήπαρ” που προβλέπει τοξικές αντιδράσεις στα φάρμακα
- «Καμπανάκι» ΔΝΤ για το παγκόσμιο χρέος
- Diathikes. gr: Παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα δημοσίευσης των διαθηκών – Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου 2025