Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετέχουν ακόμη ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Την αντιπροσωπεία του κόμματος υποδέχτηκαν εκ μέρους του Κέντρου ο πρόεδρος Ηρακλής Κρεμμύδας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπεργιελές, τα μέλη του ΔΣ Θανάσης Τζουβέλης, Κώστας Λουρδάς, Noreen Nelson οι οποίοι και την ενημέρωσαν για την «πολύ σημαντική δράση του Κέντρου, μια πραγματική νησίδα πολιτισμού και κέντρο αναφοράς για την ομογένεια στην καρδιά της Αστόρια. Για πάνω από 50 χρόνια το Κέντρο ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις, παραχωρώντας μάλιστα και τη θεατρική αίθουσα του σε άλλους συλλόγους που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα εύρεσης χώρων, φιλοξενεί μια πλούσια βιβλιοθήκη, διοργανώνει συναυλίες, οργανώνει μαθήματα, ως και θεάτρου σκιών».
Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε την ελληνική συνοικία της Ν. Υόρκης, στην Αστόρια. Είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην ιστορική συνοικία και στα ελληνικά μαγαζιά στην περιοχή, να συνομιλήσει με Έλληνες της διασποράς οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, τον ξενάγησαν στις επιχειρήσεις και τους χώρους τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ και ο Δ. Κουτσούμπας τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και επιτυχίες.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το τραγούδι των ’80s που μπήκε ξανά στα charts λόγω της σειράς Stranger Things! vid
- Γρεβενά: Εξιχνιάστηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, κλοπή τιμαλφών από μοναστήρι – Δύο αλλοδαποί δράστες
- Δράμα: Και φέτος στη χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη», το «Σπιτάκι Κυκλοφοριακής Αγωγής» της ΕΛΑΣ
- Το πιο…φυσικό τρέξιμο από ανθρωποειδές ρομπότ που έχετε δει ποτέ σοκάρει! vid
- Στο μπλόκο των αγροτών της Νίκαιας η Ζ. Κωνσταντοπούλου
- «Κενό ΦΠΑ»: Τι συμβαίνει με τον ΦΠΑ στην Ελλάδα
- Ηράκλειο: Στα “πράσα” έπιασαν μια 18 χρονη και δύο ανήλικες – Έκλεψαν ρούχα αξίας 213 ευρώ από κατάστημα
- Αυτές είναι οι πόλεις που προτιμούν οι ταξιδιώτες της Γενιάς Ζ αυτή τη στιγμή
- Ο Ζελένσκι ζητάει τώρα… «αξιοπρεπή ειρήνη»: «Θα υπάρξουν συμβιβασμοί»
- Ο επικεφαλής της Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο χθες ανώτερου διοικητή της σε ισραηλινό πλήγμα









