Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.
Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουνε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό. Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις «τέτοιων» διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες.
Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροι.
ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη».
EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»
- Αυτόκλητος… τροχονόμος! Αδέσποτος σκύλος μπλοκάρει οδηγό και γίνεται viral (Vid)
- Απίστευτος ο παραλληλισμός που έκανε ο Τραμπ μπροστά στην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ανοίγουν από αύριο το πρωί τα πρατήρια καυσίμων στη Λέσβο, μετά τη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η χιλιομετρική χρέωση και στον Κόμβο Αμαλιάδας στην Πατρών-Πύργου
- ΗΠΑ: Πατέρας αποκεφάλισε γλάρο για μια τηγανητή πατάτα και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση
- Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πως χτύπησαν το F-35
- Ισραήλ: Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 20:30 ο Νετανιάχου
- Καθησυχάζει την κοινή γνώμη το Ισραήλ για την ιρανική επίθεση σε διυλιστήριο πετρελαίου
- Φόβοι για νέα μεταναστευτική κρίση στην ΕΕ – Ενίσχυση ελέγχων στα σύνορα ζητούν οι πρωθυπουργοί Δανίας και Ιταλίας









