Αθώος κρίθηκε ο 57χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία της 16χρονης κόρης του ότι την απειλούσε προκειμένου να την αναγκάσει να διακόψει την εγκυμοσύνη της.
«Εξεδήλωσε την εύλογη αγωνία του για το παιδί του, όπως όλοι οι γονείς. Η αγωνία του είναι ότι θα αλλάξει ριζικά η ζωή του ανήλικου παιδιού του. Ήταν πολύ ψύχραιμος. Δεν προέκυψε ότι ο πατέρας απηύθυνε στην ανήλικη απειλές ότι θα την αναγκάσει να κάνει έκτρωση», ανέφερε, νωρίτερα, στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας, ζητώντας την απαλλαγή του. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 16χρονης στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
«Φοβάμαι πως θα είμαι η επόμενη Κυριακή»
Αυτή ήταν μία μόνο από τις συνολικά 9 υποθέσεις για περιστατικά, συνδεόμενα με ενδοοικογενειακή βία ή απειλή, που εισήχθησαν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί η καταδίκη σε συνολική φυλάκιση 19 μηνών, με 3ετή αναστολή, ενός άνδρα, 51 ετών, που κρίθηκε ένοχος επειδή έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τής πρώην συζύγου του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, μεταξύ άλλων, για φθορά ξένης περιουσίας παραβίαση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί για μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
«Τον είδα από το μπαλκόνι να περνάει κάτω από το σπίτι μου με το φορτηγό. Μπήκα αμέσως μέσα γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου και των παιδιών μου. Είμαι σίγουρη ότι το έκανε αυτός» ανέφερε η καταγγέλλουσα η οποία εξέφρασε φόβους για τη ζωή της. «Έχει ορκιστεί ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά. Φοβάμαι ότι θα είμαι το επόμενο θύμα όπως η κοπέλα στην Αθήνα» ανέφερε, τονίζοντας ότι μετά από προηγούμενα περιστατικά βίας που κατήγγειλε, οι αστυνομικοί της εγκατέστησαν στο κινητό τηλέφωνο την εφαρμογή «panic button».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στην Ισπανία: Ο Σάντσεθ δεν θα πάει στο Νταβός – Το τρένο που εκτροχιάστηκε είχε ελεγχθεί στις 15/1
- ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ βίντεο: Δεκάδες αρουραίοι βολτάρουν ανενόχλητοι στα κρεβάτια ασθενών…στην Ινδία!
- Ιαπωνία: Η Σαναέ Τακαΐτσι ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές για τις 8 Φεβρουαρίου
- «Σεισμός» εξελίξεων: Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Πούτιν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: «Σε λίγους μήνες από σήμερα το πολιτικό σύστημα θα έχει αναδιαταχθεί σημαντικά»
- «The Madison»: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά με τους Μισέλ Φάιφερ και Κερτ Ράσελ, vid
- Πρότυπα – Δημόσια Ωνάσεια και Πειραματικά σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των εξετάσεων και κληρώσεων
- Ν. Ανδρουλάκης: Σε οριακό σημείο οι κτηνοτρόφοι εξαιτίας του επιχειρησιακού φιάσκου της ΝΔ
- Ν. Παπαθανάσης: Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κλειστού αθλητικού κέντρου Πτολεμαΐδας
- Η Τζ.Μελόνι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ανδαλουσία: «Η Ιταλία συμπάσχει με την Ισπανία»









