Τα δύο άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Βούλας, στην οδό Βασιλέως Παύλου το βράδυ της Κυριακής (7/4) , στην οποία διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων, 86 ετών ο άνδρας και 73 ετών η γυναίκα.
Αφού μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο, ακινητοποίησαν με σωματική βία τους δύο ηλικιωμένους, τους έδεσαν στο κεφάλι και στα πόδια και στη συνέχεια τους κλείδωσαν στην αποθήκη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ξήλωσαν ένα χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν ό,τι υπήρχε μέσα, επιχείρησαν να ανοίξουν κι ένα δεύτερο χωρίς να τα καταφέρουν και στη συνέχεια διέφυγαν. Το ηλικιωμένο ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλεύονται, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους,ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
Τί λένε οι γείτονες του ζευγαριού
«Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο κ. Πάνος ήταν υπερήλικας, η γυναίκα του έχει πρόβλημα κινητικότητας. Τον έχουν κλέψει ξανά πολύ παλιά. Του είχαν πάρει μέχρι και τα έπιπλα.» είπε γείτονας του ζευγαριού.
«Τους έβγαλαν δεμένους στο μπαλκόνι.» συμπλήρωσε μία γειτόνισσα.
(Με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
- ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση πολιτών για ψηφιακή απάτη μέσω e-mail – Οδηγίες στους ασφαλισμένους
Κύρια Θέματα

















