Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο Νοσοκομείο όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί από κοντά για τις ελλείψεις. Μάλιστα, συνάντησε τη διοικήτρια ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς.
«Η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της, οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το φιλότιμο τους κρατούν ανοιχτό αυτό το νοσοκομείο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, που συμπλήρωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο και παιδίατρο» όπως επίσης ότι «δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε αυτές χρειαστούν». Όπως είπε, “επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη, τον πιο αδύναμο πολίτη».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέλαβε ότι και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, «που έχει νησιωτικότητα και ορεινότητα ταυτόχρονα», επιβάλλεται να «στηριχθούν και να συνεχίσουν να υπάρχουν τα νοσοκομεία της περιοχής». «Ένα νοσοκομείο που αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση που έχει η Ν.Δ. στην ανθρώπινη ζωή» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης, που ζήτησε «πράξεις και όχι λόγια».
Ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν αναχωρήσει από την Κρήτη για την Αθήνα, έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί και το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους
- Κ. Τσιάρας: «Η στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες είναι σταθερή, συγκεκριμένη και έχει σαφή κατεύθυνση»
- «Θερμαίνεται» πάλι η Μέση Ανατολή – Τι σχεδιάζουν οι αυτονομιστές στην Υεμένη
- Σαρώνει το «Avatar: Fire and Ash»- Κοντά να «πιάσει» το ορόσημο του 1 δις δολαρίων
- ΑΑΔΕ: Στο 88% η εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας








